Bemutatkozunk

Bemutatkozunk


Avagy Kik is vagyunk mi valójában?

Vállalkozásunk még csak hat éves múltra tekinthet vissza a társasház takarítással és gondnoksággal foglalkozó vállalkozások piacán, viszont ennek ellenére is már jó néhány ügyfelünk döntött mellettünk, és a továbbiakban is törekszünk rá, hogy napról napra bővítsük megelégedett partnereink körét.

Jelenleg több, mint 60 társasház rendszeres takarítását végezzük nap mint nap Budapest 16 kerületében. Közöttük találhatóak olyanok is, amelyek gondnoki feladataik ellátásával is vállalkozásunkat bízták meg. Legelső rendszeres megbízásunkat 2012 év elején kezdtük meg. Ugyan ebben az évben decemberben pedig megnyertük a legelső teljes körű gondnoki megbízásunkat is, amelyet azóta is ellátunk a tulajdonosok teljes megelégedésére.

 

Az “Olcsón Takarítás filozófia”

Az “Olcsón Takarítás” fantázia név tükrözi az általunk képviselt “Minőség kedvező áron” üzletpolitikánkat. Az Olcsón Takarítás “filozófia“ szerint vezetőségünk a “Sok kicsi sokra megy” mottó alapján igyekszik a lehető legalacsonyabb áron a legmagasabb minőséget nyújtani. Ezzel is az ügyfél elégedettséget és a hosszú távú együttműködést szeretnénk elérni, majd azt fenntartani.

 

Szolgáltatásaink

Vállaljuk társasházak rendszeres, napi, heti és kétheti gyakorisággal történő takarítását. Lépcsőház és garázs nagytakarítást, lépcsőház piperetakarítást, felújítás utáni, átadás előtti takarításokat egyaránt vállalunk. Új szolgáltatásunk keretein belül pedig vállaljuk társasházak GONDNOKI FELADATAINAk TELJES KÖRŰ ELLÁTÁSÁT IS. A korábban szerteágazó, több irányba is mutató vállalkozásunk (társasházak, magán ingatlanok, irodák, üzletek) mostanra letisztult, és a kizárólagos célterületünk a társasház takarítás és a társasházi gondnoki szolgáltatás ellátása lett. Már csak társasházak részére nyújtunk szolgáltatásokat és teljes mértékben erre is rendezkedtünk be. Ezzel is a maximális hatékonyságot és a jól szervezettséget szeretnénk biztosítani.

 

Garanciavállalás

Korszerű eszközökkel, szükség esetén ipari gépekkel,

 

 

minőségi, felület specifikus tisztítószerekkel, erkölcsileg feddhetetlen munkatársakkal dolgozunk. Garanciát és felelősséget vállalunk az általunk elvégzett munkára. 2013 szeptemberétől vállalkozásunk sikeresen csatlakozott aViktória Társasház Rendszerhez stratégiai partnerként. Ezzel is egyfajta minőségi garanciát adva Ügyfeleinknek.

A gondosan kidolgozott belső folyamatainknak és vállalati értékeinknek köszönhetően egyedi ellenőrzési eszközeinkkel biztosítjuk a folyamatosan fent álló kiváló minőséget.

Amennyiben ha szimpatikusnak találja vállalkozásunkat és szívesen csatlakozna egy fiatalos, megbecsült csapathoz, és szeretne egy dinamikusan fejlődő, biztos hátterű vállalkozásnál munkát vállalni, akkor küldje el jelentkezését.

 

További kellemes böngészést kívánunk!


Vállalati értékeink, stratégiánk és céljaink

Az Értékteremtés fő alapelvünk

Sikeres működésünket vállalati értékeinkre alapozzuk. Hiszünk bennük és hisszük, hogy bennük rejlik sikerességünk. Az értékeink különböztetnek meg versenytársainktól, amelyek segítségével bármit elérhetünk. Alapértékeinket minden körülmények között tiszteletben tartjuk.

 

Alapértékeink, amelyek alapján dolgozunk

Ügyfélközpontúság

Minden szempontból ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva döntünk cselekedeteinkről. Kiváló minőségű szolgáltatásainkkal szolgáljuk ügyfeleinket és minden nap azért dolgozunk, hogy elégedettek legyenek. Odafigyelünk igényeikre és azonnal cselekszünk.

Elkötelezettség a fejlődés iránt

Elismerjük munkatársaink kreativitását és értékeljük a folyamatos fejlődést. Nyitottak vagyunk az új iránt, ezáltal minden lehetőséget megragadunk, hogy mi legyünk a legjobbak.

Tökéletesség

Nélkülözhetetlen és elérhetetlen, de hiszünk abban, hogy az általunk kínált szolgáltatásoknak tökéletesnek kell lenniük. Minden nap a tökéletességre törekszünk és minden tőlünk telhetőt megteszünk ennek elérésének érdekében, hiszen mi akarunk lenni a legjobbak.

Célkitűzések

Hiszünk benne, hogy minden lehetséges, hogy kemény és tisztességes munkával bármit képesek vagyunk elérni, ezért magas célokat tűzünk ki.

Visszajelzések

Céljaink elérését visszajelzéseinkkel segítjük. Őszinte, egyenes és konstruktív visszajelzéseket várunk és adunk. A politikában nem hiszünk. Pozitív visszajelzéseinkkel motiváljuk egymást.

Munkatársaink

Tudjuk, hogy munkatársainkban rejlik sikerességünk, ezért hiszünk fontosságukban, megbecsüljük és tiszteljük őket. Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezzék magukat nálunk. Lehetőséget biztosítunk azok számára, akik ösztönzést éreznek magukban a személyes fejlődésre, ezáltal megteremtjük az előrelépés lehetőségeit, hogy saját maguk döntsék el mennyit és mit szeretnének elérni cégünknél, és hogy mennyi felelősséget szeretnének vállalni.

Megbízhatóság

Azt tesszük, amit mondunk. Megbízhatóak és becsületesek vagyunk. Pozitívan gondolkodunk és segítjük egymást. Tulajdonosi szemlélettel bírunk. Hiszünk a tisztességes piaci versenyben. Együttműködésre és kölcsönös támogatásra törekszünk mindazokkal, akik szintúgy hisznek benne és ezt cselekedeteikkel is bizonyítják.

Profit

A profit nélkülözhetetlen, hogy fenntartsuk vállalkozásunkat. Nem pusztán cél, hanem eszköz, hogy megvalósítsuk elképzeléseinket.

 

 Stratégiánk, amely által elérjük és megvalósítjuk céljainkat

A takarítási piacon, kimondottan a társasház takarítási és teljes körű gondnoki feladatok ellátására specializálódtunk. Arra törekszünk, hogy a piaci viszonyokhoz képest kimagasló minőségű, színvonalú és ár- érték arányú szolgáltatást nyújtsunk nap, mint nap, ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva és a törvényi előírások betartása mellett. Hiszünk a tisztességes piaci versenyben. Arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és keményen dolgozunk minden nap, hogy mi legyünk a legjobbak.

 

Céljaink, melyeket vállalati értékeink és stratégiánk segítségével kívánunk elérni

Célunk, betölteni a társasház takarítási piacon azt a jelenleg tapasztalható űrt, amelyet az Olcsón Takarítás “filozófiánk” takar. A folyamatos fejlődésünk fenntartásával, vállalati értékeink és a meghatározó jellemzőnk a „Minőség, kedvező áron” üzletpolitikánk segítségével szeretnénk, ha az ezt tükröző Olcsón Takarítás név egyfajta márkaként ivódna be a köztudatba elsőként a budapesti, majd a magyarországi takarítási piac szereplőit megelőzve a társasház takarítási szegmensében. 2018 év végére meghatározó szerep betöltése Budapesten, és megbízás ellátása több vidéki városban, 100 társasházi ügyfél ellátása takarítási vagy teljes körű gondnoki szolgáltatásunkkal, mindez egyetlen meglévő ügyfelünk- a saját hibánkból kifolyólag történő- elvesztése nélkül.

 


Munkatársaink

Schenk József

Schenk József

Alapító, tulajdonos

Köszöntök minden kedves érdeklődőt honlapunkon. Számomra nagyon fontos a munkatársaink elégedettsége, hiszen tudom, hogy Bennük rejlik sikerességünk, ezért folyamatosan azon dolgozok, hogy a nálunk eltöltött minden egyes nap jó kedvel és motiváltan teljen el. Mindenkinek a véleményét fontosnak tartjuk, ezért lehetőségeinkhez mérten nyitott vagyok mindenre, amire munkatársaink igényt tartanak.

Barna Edina

Barna Edina

Alapító tulajdonos, tréner

Vállalkozásunkon belül én felelek az új munkatársainknak a sztenderdjeinknek megfelelően történő tréningjéért. Fontosnak tartom a folyamatos és megfelelő minőségű tréninget, hiszen ez a minőségi munkavégzés alapja. Mindenkinek lehetőséget biztosítunk a személyes fejlődésre, ezáltal megteremtjük az előrelépés lehetőségét, és, hogy mindenki maga döntse el, hogy mennyit és mit szeretnének elérni, vállalni.

Barna Éva

Barna Éva

Területi kapcsolattartó

Területi kapcsolattartóként feladataim közé tartozik a társasházakban elvégzett munkák minőségének ellenőrzése, az esetleges hiányosságok kijavítása, szabadság vagy betegség esetén a helyettesítési feladatok ellátása. Esetenként a nagytakarítások lebonyolításáért, az új megbízások kezdéséért is felelős vagyok, de egyes tréning feladatok elvégzését is el szoktam látni.

Puskás Gábor

Puskás Gábor

Területi gondnok

Területi gondnokként az összes társasházunkat, és az azokban ellátott munkafolyamatokat szükséges ismernem. Ahol a gondnoki feladatokat is Mi látjuk el, én felelek a megfelelő karbantartottságért, és az esetleges szükséges eseti javításokat, szerviz feladatokat is elvégzem. Az új munkatársaink betanításában is nagy szerepet vállalok, főleg akkor, ha az egyik általam gondnoki feladatokkal ellátott társasházról van szó.