Állásajánlataink

Ha szeretnél részben kötetlen munkaidőben dolgozni, szívesen lennél tagja egy megbecsült, fiatalos csapatnak, vagy ha esetleg csak egy kis kereset kiegészítésre van szükséged, akkor jelentkezz Te is, nálunk biztosan megtalálod a számításod!

 

Az alábbi pozíciókba az alábbi feltételekkel keresünk munkatársakat:
Takarítás
Folyamatos munka

Lépcsőházak rendszeres takarítására keresünk munkatársakat…

Részletek
Nagytakarítás
Alkalmi munka

Lépcsőházak alkalmi nagytakarítására keresünk munkatársakat…

Részletek
Kertfenntartás
Folyamatos munka

Társasházi kertek fenntartására keresünk munkatársakat…

Részletek
Kukamozgatás
Folyamatos munka

Szemetes edények mozgatására keresünk munkatársakat…

Részletek

Hó eltakarítás
Alkalmi munka

Hó eltakarításra és síkosság mentesítésre keresünk munkatársakat…

Részletek

Milyen előnyei vannak a munkavégzésnek nálunk?

 


 

Részben kötetlen munkaidő

A napi munkavégzés az egyes munkanapokon részben kötetlenül zajlik, csak a hulladéktároló edények ki és visszahúzása történik kötött időpontokban, a takarítási, nagytakarítási és kertfenntartási feladatok egy adott napi időintervallumon belül igény esetén szabadon módosíthatóak.

 


 

Akkor dolgozok, amikor tudok

Az online kitöltendő elektronikus jelentkezési űrlapunk kitöltésénél szükséges megadni, hogy a hét mely napjain és a napok mely napszakjaiban tud a jelentkező munkát vállalni. Mi pedig ehhez igazodva tudunk személyre szabva állást kínálni.

 


 

Több státuszú munkaviszony létesítésének lehetősége

A munkavállaló két munkaviszony létesítése mellett is dönthet. Választhatja a hagyományos bejelentett alkalmazotti munkaviszonyt, vagy akár alvállalkozónak is jelentkezhet, amelyhez elegendő egy KATA-ás egyéni vállalkozás létesítése is, amelyet nyugdíj, vagy 8 órás főállású foglalkoztatottság esetén havonta csak mindösszesen 25.000 Ft járulékmegfizetés terhel. Ez magában foglal minden a NAV felé megfizetendő adót és járulékot összesen évente 8.000.000 Ft forgalomig.

 


 

Versenyképes jövedelem

A piaci viszonyokhoz képest korrekt bért kínálunk. Több lépcsős bérrendszerünk biztosítja, hogy egy több hónapja, éve nálunk dolgozó, már bizonyítottan jól, megbízhatóan dolgozó munkatárs magasabb bérezésben részesüljön, mint egy újonnan belépő munkatárs. Az egyes bónusz rendszereinknek köszönhetően a minőségi munkavégzés megfelelő szintű extra díjazással is párosul, ezért nálunk tényleg megéri jól dolgozni. A dolgozói ajánlási bónuszunk pedig kiváló eszköz arra, hogy ha a munkatársaink elégedettek a nálunk létesített munkahelyükkel, és ezt szívesen ajánlanák is ismerőseinek, akkor az általuk hozzánk beajánlott munkatárs után szintén egy eseti plusz bónusz kifizetésre legyenek jogosultak.

 


 

Napi pihenőidő

A napi munka időbe a két társasház közötti utazás is beleszámít, tehát az utazással töltött idő is kifizetésre kerül. Ez az időszak alkalmas, megfelelő egy kis pihenésre is, mert két elvégzendő munka között nincs más dolgunk, mint kényelmesen, a saját tempónkban átutazni egyik helyszínről a másikra. Természetesen arra figyelünk, hogy az utazás ne legyen megterhelő se, hiszen ha órákat kellene utazni a város egyik feléből a másikba, akkor azért az már inkább lenne fárasztó, mint pihentető.

 


 

A megfelelő munkakörnyezet biztosítása

Vállalkozásunknál mindig nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkakörnyezet kialakítására. Biztosítjuk a szükséges egyéni védőfelszereléseket, megfelelő minőségű eszközöket, gépeket, valamint folyamatosan biztosítunk megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítő szert is a higiéniai előírások betartására. A takarító eszközöket és a kerti eszközöket, gépeket minden társasházban a helyszínen tároljuk, minden házat a saját, csak az adott házra biztosított eszközökkel takarítunk, azokat átvinni egyik helyszínről a másikra nem kell.

 


 

Kiállunk a munkavállalóinkért

Vállalkozásunknál mindig nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfél központúságra. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden egyes felmerülő panasznál egyből az érintett fejét vesszük. A bejelentést kivizsgáljuk,  annak jogossága esetén a garanciavállalási szabályzatunknak megfelelően járunk el, jogtalanság esetén pedig mindig kiállunk a munkavállalóinkért.

 


 

Motiváció

A vállalkozásunknál dolgozó munkatársak folyamatos motivációját nagyon fontosnak tartjuk. Ezalatt mind az anyagi, mint pedig az erkölcsi motivációt is értjük. Ezt az elkötelezettség a munkatársaink felé vállalati alapértékünkkel biztosítjuk. Nálunk nem “divat” a kiabálás, követelőzés, és a kérem, köszönöm szavak hiánya. Mindig, minden körülmények között igyekszünk a lehető leghumánusabban eljárni, bármiről is legyen szó.

Folyamatosan rendezünk csapatépítőket, legyen szó családi napról, egy sima esti sörözésről, kerti sütögetésről vagy pedig egy karácsonyi vacsora rendezvényről.

 

Elkötelezettség a munkatársaink felé vállalati alapértékünk

Tudjuk, hogy munkatársainkban rejlik sikerességünk, ezért hiszünk fontosságukban, megbecsüljük és tiszteljük őket. Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezzék magukat nálunk. Lehetőséget biztosítunk azok számára, akik ösztönzést éreznek magukban a személyes fejlődésre, ezáltal megteremtjük az előrelépés lehetőségeit, hogy saját maguk döntsék el mennyit és mit szeretnének elérni cégünknél, és hogy mennyi felelősséget szeretnének vállalni.

 


Munkatársnak jelentkezni az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével és a fényképes önéletrajz becsatolásával lehet.