Adatvédelem

Általános információk

Köszöntjük Adatvédelem oldalon! Amikor a látogatók használják karrier weboldalunkat és jelenkeznek munkavállalónak, akkor  megadják és ránk bízzák egyes személyes adatainak kezelését. Az adatvédelmi szabályzat célja, hogy segítsen megérteni a látogatóknak, hogy milyen adatokat gyűjtünk, azokat miért gyűjtjük, és mit csinálunk vele. Bízunk benne, hogy figyelmesen elolvassák az adatvédelmi szabályzatot.

 

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az Olcsón Takarítás Kft a www.takaritoiallas.hu karrier weboldal üzemeltetője kijelenti, hogy tiszteletben tartja a www.takaritoiallas.hu weboldalon a munkára jelentkező által önkéntesen beküldött személyes adatait és bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. A munkára való jelentkezés során megadott információkat kizárólag a toborzással kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

A a munkára való jelentkezés során megadott adatokat az Olcsón Takarítás Kft kívül álló személyek részére nem közli, azokat nyilvánosságra nem hozza. A nyilvántartott adatokhoz csak az Olcsón Takarítás Kft felelős munkatársai férhetnek hozzá.

A látogatási adatok, melyeket a szerverünk rögzít, egyedül a látogatói szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

 

Felelősség
Az Olcsón Takarítás Kft kijelenti, hogy a munkára jelentkezett személyek részére nem biztos, hogy tud minden esetben állást biztosítani, de az Olcsón Takarítás Kft minden jelentkezést számon tart, és amennyiben tud megfelelő munkalehetőséget biztosítani, akkor minden esetben megkeresi a jelentkezőt. A jelentkezők ennek tudomásul vételét, és az adatvédelmi nyilatkozatot elismerik, az elektronikus jelentkezési űrlapuk kitöltésével és beküldésével egyidejűleg el is fogadják.

A Olcsón Takarítás Kft-hez történő munkára való jelentkezéshez egy elektronikus regisztrációs űrlap kitöltése, és egy fényképes önéletrajz beküldése szükséges. Az elektronikus űrlap kitöltésével és beküldésével egyidejűleg a jelentkező adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás a weboldalon elhelyezett elektronikus űrlap, formanyomtatvány kitöltésével történik.

Adatszolgáltatás esetén a jelentkező adatainak megadása minden esetben önkéntes.

A jelentkező jelentkezése az adatszolgáltatást követően egy elektronikus adatbázisba kerül, ahonnan bármikor leiratkozhat, és ezáltal törölheti az összes nyilvántartott adatát. Ehhez szükséges egy írásban történő kérvény elküldése az alábbi e-amil címre: allas@olcsontakaritas.hu

A jelentkezések mindaddig maradnak az adatbázisban, ameddig a jelentkező ennek törlését írásban nem kéri.